Prestation

img_0282Förra veckan beslutade jag mig för att återvända till yogan. Dels för att arbeta med låsningar och spänningar i kroppen, men även eftersom det ger balans till kropp och själ.

Jag har hamnat där jag har pågrund av en ständig jakt och ju mer stressat mitt sinne blev, desto mer saker som gjorde mig väl plockade jag bort. Fram till i höstas jagade jag på, visst skulle det snart bli bättre. Bara jag vilade lite mer.. En dag utlöste en händelse en inre vulkan i mig. Hela mitt väsen bara skrek NEJ, vill inte mer. Klarade inte längre samla ihop den kraft som krävdes för att gå framåt. Istället sov jag och grät i en vecka. Så, en dag kom morgonen då jag inte längre kunde resa mig. Insåg att det var hög tid att kontakta vårdcentralen och de gav mig en tid omedelbart.

Där satt jag helt likgiltig och det skrevs ut mediciner omedelbart. Mediciner som aldrig brukades. Istället beslutade jag mig för att vila och återhämtning var modellen. Där och då började promenaderna längsvattnet och meditationen. Snart, kände jag att det gick att återvända till arbetet… Dock inte särskilt länge innan kroppen sade i från. Trots det försökte jag återvända efter jullovet, men kroppen sade ifrån ännu en gång till. Trots att fina underbara människor hade förklarat det för mig, ville jag inte inse. Jag var fortfarande kvar i prestationshjulet.

Denna gång har jag bestämt mig för att ta det betydligt lugnare. Försöker njuta av varje dag och göra det jag tycker om. Problemet är att det jag tyckte om inte klingar med mina inre behov längre. Därav kommer mitt liv behöva förändras och jag vet att det kommer krävas tid. Egentligen avskyr jag allt som tar tid eftersom min personlighet ofta legat tio steg före för att hinna med. Detta tankemönster måste förändras för att skapa en betydligt bättre balans inom mig. Allt börjar så sakta falla på plats inom mig och är tacksam för varje insikt som når fram. Prestationsjägaren i mig måste träda tillbaka och prestationsjakten ska upphöra. Allt börjar i mig och jag har makten att bestämma vilket liv som är bäst för mig. Klurar vidare och återkommer i ärendet när jag vet själv hur det kommer sluta😉

All the best❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s