Ut med det gamla..

Måndag, solen skiner och fåglarna kvittrar. En berättelse om att våren är i antågande och även allt det nya.

Idag när jag och min bästa följeslagare och vän var ute på promenad längs vattnet, dök det hux flux upp två vackra och pigga ekorrar. Min bäste vän fann de väldigt intressanta och tycktes ett tag fundera över om han skulle försöka hänga med en av dem upp i ett träd. Hans matte ansåg dock inte det och avbröt den tilltänkta aktiviteten.

För ett halvår sedan blev jag helt plötsligt väldigt uppmärksam på vilka djur som började dyka upp i min närhet. Det sägs att universum ger oss budskap, genom djuren. Utanför mitt fönster och i naturen har jag ofta vackert sjungande talgoxar, som enligt Solöga påminner mig om att jag är på rätt väg och följer mitt hjärta.

Min följeslagare som förövrigt är en Flatcoated retriever och ska påminna om att vara i stunden och i den glädje som infinner sig. Den beskrivningen passar verkligen rasen, som måste vara en av de mest levnadsglada hundar som finns. Det enda bekymret på himlen är möjligtvis om något tar för lång tid. Typ som när husse tar 30 min för att förbereda sig inför promenad, vilket är en oändlighet enligt min följeslagare.

Hur som helst var jag tvungen att se efter vad ekorre betyder och det blev därmed dagens tema som är skrivet utifrån intuition. UT MED DET GAMLA OCH IN MED DET NYA: MIN GÅVA TILL DIG ÄR UPPTÄCKARGLÄDJE. Tänk vad passande en dag som denna.

Önskar dig en fortsatt trevlig måndag

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s