Jag erkänner…

Gnosjö Kommun har infört nya sopkärl, vilket jag välkomnar med glädje. Dock kan jag konstatera att det krävs en helt annan logistik än tidigare. Igår vid matlagningen när både plastförpackningar och matrester skulle hamna i rätt kärl var det ganska stressigt. En familjemedlem stod och stirrade ner i den gamla soppåsen och tänkte högt och tydligt signalera till omgivningen att avocadoskalet slängts på felaktigt sätt. När personen i fråga kom på att det var den själv som slängt det felaktigt:)) Not me:)

Idag har jag fått sortera om inte mindre än tre gånger hittills, efter att min vana trogen slänga ner allt i papperskorgen. Funderar starkt på att rama in sorteringsguiden. Ja,allt nytt tar lite tid här på landsbygden. Jönköping vår vackra residensstad har ju kunnat detta några år, men snart behärskar även vi det….

Den personen i familjen dock som anser att detta är toppen är den konstant hungriga Flatcoated retrievern som igår fick ovanligt mycket extra att äta. Nu återstår det och se hur många nya sorteringar som kommer krävas under resterande timmar av denna fredag. Inser att detta kommer bli en utmaning, men en bra sådan på sikt!

All the best!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s