Tacksamhet

En av de sakerna jag lagt in som ett ständigt inslag i mitt liv de senaste 6 månaderna är tacksamhet. Det kan låta banalt, men faktum är att det ger effekt.

Du kanske undrar hur? Jo, genom att varje dag en liten stund om dagen tacka för det du tycker om i ditt liv. Låt mig mig förklara:

Varje dag när jag promenerar eller exempelvis dammar går jag runt och säger Tack. Ofta tackar jag för alla de personer som jag har i mitt liv och inte minst fått in i mitt liv det senaste året. De som ger mig nya perspektiv och faktiskt står vid min sida oavsett. Jag brukar också tacka för min fina hund, händelser som för mig varit betydelsefulla under dagen.

Det som händer är faktiskt magiskt för när jag går där och tackar märker jag hur glädjen och positiviteten tar överhand. Oavsett om humöret och känslan i kroppen är mörk eller ljus från början så höjs frekvensen. Det känns nästan som att hela den fysiska kroppen och psyket förändras. Detta leder också omedvetet till att det är betydligt lättare att greppa tag i det som varit positivt, eftersom man på så sätt lurar hjärnan och det negativa tenderar att försvinna. Eller de får inte längre någon betydelse.

De som forskat just inom kvantfysik skulle hålla med mig, eftersom de menar att vi består av små beståndsdelar som på så sätt sänder ut vibrationer i universum. I universum finns vårt högre jag, som har möjlighet att påverka vår situation och sägs vara vår spegel. Genom att då ställa om till glädje och positiva tankar kommer det därmed attrahera det som vi egentligen vill ha. Så, vill du prova gör gärna det eftersom det fungerar och på sikt kommer ge dig så mycket mervärde i livet. Kom också ihåg fokusera på det du vill ha eller uppnå! Du äger dina tankar och därför är det viktigt att investera dem klokt.

Med önskan om en fin helg i tacksamhetens tecken.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s