Tid och Lyx

Under min utmattning kommer jag ofta på mig själv att inte minnas när vissa saker skett. Tiden har inte längre samma betydelse, vilket känns oerhört märkligt när det kommer till mig.

Jag som alltid haft superkoll på när och var saker ska ske. Kan ena stunden sitta och söka reda på information när tentan ska lämnas in för att nästa stund helt glömma det. På ett sätt är det väldigt skönt, men en väldigt annorlunda känsla. Häromdagen när jag sökte information läste jag ett inslag som gjorde gällande att göra det du har lust med först.

Provade detta idag och helt plötsligt kom jag på att den där uppgiften som skjutits upp blev min först prioritet. Någon kanske undrar hur det är möjligt att studera när man är sjukskriven för utmattning. Det beror helt enkelt att det är viktigt att göra det som man trivs med och mår bra av. Jag har alltid mått bra av att studera. Där får jag en intellektuell stimulans och får lära mig nya saker. Det är alltså lustfyllt även om det är kopplat till deadlines, men samtidigt ger det mig en känsla av struktur i den vardag som är.

En annan punkt som är viktig för mig och inte är särskilt beroende av tid är just promenader och möjligheten att Yoga. Jag går på pass hos min PT, som vi ska vara så tacksamma över att vi har här i Gnosjö. Vidare har jag möjlighet att göra passen hemma och det är precis vad min kropp och själ behöver. Stanna upp och lösa upp blockeringar och spänningar som satt sig i kroppen. Allt detta har jag möjlighet att göra och det viktigaste av allt, precis när andan faller på. Det är faktiskt riktigt lyxigt och mitt i allt detta så känner jag samtidigt en stor Tacksamhet, för att jag tvingades stanna upp.

Önskar er en fortsatt trevlig dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s