Plötsligt händer det

Det är spännande dagar vi har framför oss. I dag är det nymåne i fiskarna som har gynnsamma aspekter till Neptunus. Det är alltså en förlåtande och vacker nymåne som inleder de kommande 6 månaderna. Den talar om att det är dags att förlåta och gå vidare. Släppa taget om sådant vi inte längre vill ha kvar i vårt liv.

Tidigare under veckan drömde jag och befann mig drygt 30 år tillbaka i tiden. Ja, jag vet det känns bisarrt…Allt var så klart och jag hade möjlighet att betrakta allt som skedde utifrån. Kunde se mig själv och andra personer. Kände igen mig i allt, känslor och situationer som trängts undan. Detta var en berättelse om en av de bästa tiderna i mitt liv, men ändå också en av de svåraste.

Drömmen behandlade just svårigheten att stå upp för sig själv när man blir illa behandlad. Vissa menar att man måste säga ifrån medan andra menar att vissa av oss vet att det är felaktigt, men kan inte eftersom det inte finns i vår natur. Vi biter istället ihop, men det finns ändå kvar där någonstans.

Ibland gör det ont och det är tillåtet. Det viktiga dock är att låta känslan komma fram och betrakta den. Därefter släpper jag taget om den och låter den gå. Man behöver inte minnas känslan. I och med denna nymåne släpper jag taget om det jag inte längre vill ha kvar. Uttalar tydligt min önskan om det jag vill ska komma och ber helt enkelt om att öppna upp för förståelse och förlåtande. Tackar för alla de erfarenheter jag fått och kommer att få.

Med önskan om att ni känner av de fina aspekterna idag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s