Förseningar

Ja, vi är nu inne i Merkurius retrograda period fram till och med den 28 mars. Nu ställs det lite extra krav på att vara tydlig i kommunikationen, eftersom missuppfattningar lätt sker. Något som kan vara bra att ha i bakhuvudet.

Astrologen Margareta Hedin brukar dock säga att det inte går att pausa livet under dessa perioder och att de ska betraktas som en möjlighet. En möjlighet att avsluta oavslutade händelser. Däremot talar Margareta ofta om att det är viktigt att dubbelkolla information och gärna vara extremt tydlig vid kommunikation, eftersom det tenderar att bli missuppfattningar.

Merkurius retrograda period visade sig ögonblickligen för mig. Mitt Spotify konto började helt plötsligt att byta låt, vilket innebar att det inte gick att lyssna på överhuvudtaget. Min Ipad gjorde spännande och ovilliga uppdateringar. När jag skulle redigera inlägg så försvann hela texten. Tangentbordet lade sig längst upp i sökfältet. Idag pratade jag med en som fått läkartid avbokad och kom dessutom försent till arbetet på grund av att bildörren frusit under natten. För en stund sedan fann jag ett viktigt mail i min skräppost. Ja, det är några av de händelser som har ägt rum under denna retrograd hittills.

Något som också är vanligt är att äldre händelser plötsligt kan bli aktuella, vilket jag själv blev varse förra veckan. Personer från förr kan också dyka upp. Det bästa är att skratta åt eländet och tänka på att det mesta kommer att lösa sig förr eller senare. Av erfarenhet vet jag dock att det bästa är att gilla läget. Det som dock inte riktigt passar mig är att det inte går att forcera något. I natt exempelvis hade jag hur många spännande idéer som helt som dök upp i mitt huvud. Det var så intensivt att jag fick ta fram ett anteckningsblock för att skriva ner alla idéer. Dessa ska dock få mogna lite, så får vi se vad som kommer att ske. Vem vet efter den 28 Mars kanske vi har svaret.

Önskar er en fin måndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s