Att blotta sig

Att säga att vissa dagar bjuder på mer fadäser än andra är helt klart. Idag har varit en sådan. Fortsättningsvis om det beror på att jag hamnat utanför 50 skyltarna låter jag därmed vara osagt.

Jag och en kamrat befinner oss i huvudstaden och har smids det minst sagt smarta och utvecklande planer för vår fortsatta framtid. Alltid kul att bolla idéer med någon som ser potentiella möjligheter. Och just temat är möjligheter att hitta nya vägar.

Därmed inte sagt att det kändes jätte utvecklande idag när jag till min fasa upptäckte att flera knappar i blusen var uppknäppta på Åhlens takterass. Hur det kunde ske, ja det är en gåta. Men när jag förskräck upptäckte det försökte jag givetvis åtgärda det, men dock inför en generad servitör. Vidare fortsatte dagen och kvällens aktiviteter i mer ogenerad anda.

Fram till att jag återigen skulle ta på mig nattkläderna och insåg att hissarna hade full insyn i vårt rum. Ja, jag ber härmed om ursäkt för detta och hoppas att ingen tagit illa vid sig. Vad morgonen har att erbjuda är oklart än så länge, men jag hoppas att den inte bjuder på riktigt lika mycket blottning av min genomskinliga vita hud. Däremot hoppas jag på en utvecklande dag i trevligt sällskap och att skrattanfallen blir lika många.

Kram på er:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s