Jakten på perfektion

Att föra djupa och resonerande resonemang gällande livet och dess skeenden är en stor del av vissa relationer. Funderingar över hur vi kan utvecklas och vad det är för önskningar vi vill ska uppfyllas. Tydliga målformuleringar med synbara och genomtänkta mål.

Häromdagen stod vi där och funderade över framtiden och målen. En gång om året brukar vi sätta oss ner och utvärdera vad nästkommande projekt ska bli. Ändå konstaterade jag högt och tydligt att min egen framtid tycks oerhört oklar, vilket är riktigt läskigt. Även om jag har den allra bästa stöttningen och mediala personer som skulle kunna sia om den. Har de senaste tiden varit väldigt tydliga. Lev i nuet och skapa det liv du vill leva, så återigen hamnar jag där och inser att det är upp till mig att skapa mitt eget liv. Trots det skulle jag någonstans vilja ha det där manuset som ger stabilitet och trygghet samtidigt som det känns spännande att inte veta.

Med en annalkande 40 årsdag i tanken. springer jag och väninnan in på Åhlens och stoppas av en expedit. En expedit som tycks kunna hjälpa oss att rent utseendemässigt skapa den framtid som vi vill ha. Det innebär att vi i all annan osäkerhet låter oss ledas in i vårens alla vackra färgkulörer och moderna skönhetsprodukter som kan fixa till det yttre.

En stund senare står vi där med våra påsar med misten som ska sprejas med stängda ögon i x-formation och T-kors. Detta ska hjälpa till att hålla maken på plats oavsett väder. Sakta kryssar vi oss fram mellan människor mot utgången. Går ut i huvudstadens myller och liv med våra nya påsar, som ska hjälpa oss att ha kontroll över något i vårt liv. Det kan tyckas ytligt och naivt, men när livet förändras är det riktigt skönt att kunna köpa ett svindyrt mirakelmedel, som ger en känsla av kontroll. Skrattande tittar vi oss i spegeln och inser att vi en än gång gått på det, men nog känns det väl ändå lite bättre och lite skillnad är det väl…??

En fin lördag önskar jag dig:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s