Parkeringshus

Merkurius fortsätter sin retrograd under veckan och det har minst sagt varit spännande. I vårt blogg-nätverk diskuterar vi olika upplägg och kommande projekt. Dock är mantrat, agera inte förrän efter den 28/3 då Merkurius går framåt igen. Kan medge att jag längtar efter det så att det kan bringa klarhet i vissa saker.

Någon frågade mig just om astrologin och jag har varit fascinerad av det ända sedan jag var ung. Under de senaste 4 åren har jag utvecklat mer kunskap om just hur planeterna faktiskt påverkar oss. Jag har även funnit mycket förklaringar till händelser, men även också utvecklat förståelse varför jag helt enkelt är den jag är. Vi har dessutom duktiga astrologer i Sverige bland annat min egen blogg-coach.

Hur som helst kan jag förmodligen inte skylla på Merkurius (eller jo förresten) häromdagen då jag skulle förnya parkeringen till min parkerade bil. Stod utanför dörren och konstaterade att vi inte kom in. Muttrade över situationen för att en stund senare finna en skylt där det stod hur man skulle göra. Det inregistrerade kortet skulle alltså dras och dörren skulle öppnas. Drog kortet men det fungerade inte och turligt nog kom en person från insidan och öppnade. Därmed kunde parkeringen förlängas.

Igår drog jag kortet igen för att komma in i parkeringshuset och konstaterade att det fungerade, vilket helt enkelt berodde på att magnetremsan var åt rätt håll….:) Så att läsa samt följa instruktioner är helt enkelt att föredra. Denna gång gick utfärden smidigt, vilket den inte gjorde i somras då jag av en oförklarlig anledning hamnade i fel körriktning och tvingades att backa eftersom en lastbil ville komma fram. Hur som helst tar jag det säkra före det osäkra och läser noga innan jag agerar fortsättningsvis, eftersom kombinationen förvirring av utmattning och retrograden inte är speciellt gynnsamma.

Önskar er en fin vecka:) Tack till er som registrerat er för att få uppdateringar från bloggen. Det värmer verkligen:) Vill ni får ni gärna också ge förslag på olika ämnen som ni skulle finna intressanta. Det är alltid roligt att höra. Nu ska jag gå ut på en PW.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s