Det nya jaget

Idag är den första dagen det astrologiska nyåret och under natten hade vi en fullmåne i Vågens tecken. Det var vackra aspekter och bygger på en fullbordan samtidigt som det ger möjlighet till en ny start. Vissa skulle mena att den här fullmånen har en Fågel Fenix effekt. Vad du väljer att tro är upp till dig.

I mitt fall kom fullmånen att placera sig i mitt första hus och det handlade om vem jag vill vara. Det kan både ses ur ett ytligt perspektiv samt på en djupare nivå. I vissa fall kan det röra sig om hur du vill presentera dig inför andra. När det gäller just det innersta handlar det om att fråga sig själv vem man innerst inne är. Vad andra kommer tycka eller inte ska inte längre vara i fokus. Det anser jag går helt i linje med den jag faktiskt är och min nuvarande utvecklingsfas.

En av de aspekter som faktiskt var målsättningen med just bloggen var att skriva om sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Vet också att det även hjälper andra som har hamnat i samma situation. Ingen går igenom livet utan att förändras, sedan ser våra livsresor olika ut och det måste vi ha den djupaste respekten för.

Fullmånen som sagt handlar också om att finna balansen inombords både psykiskt och fysiskt. Det var en anledning till att jag igår faktiskt beslutade mig för att utöka min konsumtion av just juicer. I detta sammanhanget gjorde jag därför en selleri juice, som jag blandade med blåbär och banan. Sellerin har anti-inflammatoriska egenskaper samt är mycket bra för immunförsvaret. Den sägs också vara bra för att motverka PMS, föryngra huden samt ge dig mer energi. Själv hoppas jag att samtliga effekter infinner sig🤗

Jag tänkte därmed prova detta under 30 dagar för att utvärdera dess effekter. En bra hälsa börjar ju inte sällan i det vi stoppar i oss och därför tänkte jag att det var passande just nu att även börja arbeta mer aktivt med kosten. För att på sikt komma tillbaka med en balanserad insida och en yngre utsida😉 Den som lever får se, men hoppet är som sagt det sista som överger oss.

En fin torsdag önskar jag er:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s