När energin återvänder

Plötsligt vaknar jag upp och inser att energin i kropp och själ återvänt. Lyckligt tittar jag mig själv i spegeln och känner igen delar av mitt innersta väsen. Det är nämligen så där så det bubblar inombords.

Dessutom får jag en uppsats idé mitt i alltihopa och då blir jag ännu gladare. När jag dessutom inser att det är just frågor jag brinner för från djupet av mitt hjärta är det extra härligt. Så, nu är det bara att önska att det går i lås som planerat.

Att energin även räckte till för att argumentera med Försäkringskassan gjorde det hela inte sämre. Det gör faktiskt ont i hjärtat när man själv inser hur svårt det kan vara att navigera med denna myndighet. Människor som inte kan argumentera eller ta reda på information har det inte lätt. Själv har jag lyckats tala med tre olika personer som handhar mitt ärende och de ger olika versioner. Till saken hör också att mitt ärende är fördröjt, vilket myndigheten först skyllde på arbetsgivaren, vilket givetvis inte stämde. Hur som helst har jag varit utan ersättning i 2,5 månad och då tänker jag på de som drabbas, som inte lever i den situation som jag befinner mig i. Ytterst beklagligt om du frågar mig och jag tänker att en av orsakerna är att media och vissa politiska block utgår från att försäkringen utnyttjas. Detta misstroende tenderar att smitta av sig på handläggare i organisationen, som blir osäkra och vågar därmed inte lita på sig själva.

Bortsett från det har jag bara gjort roliga saker. Avslutade dagen i yoga-studion och upplevde faktiskt även att kroppen kändes piggare. Så nu hoppas jag på att det håller i sig och hoppas att nästa vecka genererar ideliga positiva besked. Jag har också varit noga med att Tacka universum för att sprida de positiva vibrationerna. Under retrograden har nya koncept och infallsvinklar arbetats fram och jag hoppas att kunna introducera dem framöver.

Önskar er en trevlig helg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s