Söndag

Jag hoppas att ni alla har hunnit njuta av det fina vädret i helgen. Att solen tittar fram gör verkligen underverk. Längtar efter värme. Det är en speciell känsla denna tiden på året då man vet att det ligger så mycket roligt framför.

Denna söndag är jag påväg till Malmö för att delta i en föreläsning gällande kvantfysik och vår galaxs historia. Tänk om min Fysiklärare vetat det, då hade hen nog höjt på ögonbrynen och undrat vad som skett. Till saken hör också att höja på ögonbrynen vare hens känsloyttring, eftersom det var en väldigt timid och lugn person. Dock kan jag minnas att hen något uppgiven frågade om den hade möjlighet att föreslå en alternativ koppling när jag läste el-lära och hade kopplat sladdar likt ett fågelbo.

Miraklens tid är alltså inte över och allt är ju möjligt, så varför inte utveckla kunskap inom något som är nytt för mig, även fast det är Fysik. Jag är visserligen även matematiklärare, vilket inte heller var väntat i mitt fall. Det är väl det som på något vis ändå är tjusningen att saker och ting inte är huggna i sten, utan kan förändras.

I dag ska jag alltså få möjlighet att även träffa kamrater från mina kurser som jag har gått i Malmö. Där har jag bland annat lärt mig healing, vilket hjälpte mig mycket under den värsta fasen i utmattningen. Vill också tillägga att jag fick hjälp av en vägledare som hjälpte mig och det var oerhört värdefullt för mig. Vi ska också ha en session på måndag för att diskutera framtiden. Det var ett medvetet val från min sida att använda mig av dessa kunskaper, eftersom jag inte ville äta tabletter.

Jag ser annars fram med spänning på denna vecka och tycker faktiskt att det ska bli skönt att ha mannen hemma en hel vecka. Ja, han kommer givetvis spendera den mesta tiden på Töllshov och sitt arbete. Vi kommer dock få se glimtar av honom emellanåt, vilket vi inte gjort så mycket på sista tiden.

Önskar er en skön vecka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s