Att utmana och tänja på gränser

Igår hade jag verkligen en underbart vacker dag, men den krävde ändå sin insats. Jag fick också en oerhört fin gåva som jag blev så tacksam för, nämligen en beskrivning av mig som person utifrån Maya-folkets visdom. Det betydde oerhört mycket eftersom jag alltid varit fascinerad av dem och inte minst använt deras talsystem i undervisningen.

Det är också alltid något speciellt att träffa så många andliga personer och genomföra meditationer, eftersom det ger en så stor kraft. Dessutom är det verkligen så härligt att befinna sig där med så många kloka och fina människor. Bara det gör att energidepåerna fylls till bredden. Margareta Hedins som driver https://blogg.damernasvarld.se hade också en meditation i Stockholm förra veckan där de firade in det nya astrologiska året. Nästa år vill jag gärna vara med.

Förutom detta lyssnade jag på Ivars fantastiska föredrag om vår galaktiska historia, vilket var oerhört spännande. Dessutom gjorde han mig sällskap i bilen, vilket gav många givande och fina diskussioner. Idag har jag fått ta ansvar och försökt varva ner och låta allt fint och positivt landa i mig. Det gjorde jag och Indus genom att börja dagen med en underbar promenad utmed Töllstorpssjön och därefter utförde jag ett yoga pass. Klappar mig själv på axeln för att jag kom ihåg alla övningar denna gången, vilket inte händer speciellt ofta med tanke på mitt minne numera…

Jag är oerhört glad och tacksam för att jag utmanar mig och tänjer på mina gränser emellanåt. Det är alltså viktigt för att se hur mycket man egentligen orkar därmed krävs det betydligt mer fokus på återhämtning idag. Jag känner dock att det finns energi kvar, vilket det inte hade gjort för fyra veckor sedan. Däremot så är en del av min läxa i det arbete jag genomför med min arbetsterapeut att spara energi och inte köra den i botten. Därför gör jag som hen säger och tänker njuta av dagen och ta hand om min energi efter allra bästa förmåga.

Önskar er en underbar måndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s