Ansvar och Framtid

Idag är ännu en dag mot mitt nya och innehållsrika liv. Gårdagen ägnade jag åt att arbeta vidare med de nya mål som finns i mitt sikte. Än en gång blev jag överväldigad över hur fina människor jag har i mitt liv. Riktiga kämpar, men som ändå behåller fötterna på jorden och kan visa upp sin sårbarhet. Dock skvalpar K-specials dokumentär om Josefine Nilsson fortfarande och jag undrar över det förfärliga hat som väller upp inom de män som begår våldshandlingar….

Min vecka har till stor del handlat om att på något sätt sondera terrängen inför min framtid. Det kan faktiskt tyckas precis lika oklart, som Talmannens uppgift att ge någon uppdraget att bilda regering. Vidare har vi ett stundande EU-val i sikte. Där kommer det avgöras om Europas medborgare kommer lära av historien och inte rösta fram högerextrema och mörka krafter. Jag hoppas att nationer och medborgare tar sitt ansvar och väljer att fortsätta på den mer demokratiska vägen och vad mitt hjärta kommer rösta för behöver ingen undra. Jag kan liksom inte vänja mig vid tanken att människor väljer att rösta på högerextremism och det är inte det minsta ansvarsfullt att leka med den demokratiska rösträtten, genom att rösta för att röra om i den så kallade grytan.

I den process som jag går igenom hade den inte kunnat fortgå framåt om det inte berodde på min förmåga att finna struktur. En annan viktig del är att jag till viss del hittat tillbaka till glädjen och inte minst kreativiteten. Igår hade jag förmånen att bli fotograferad av en mycket kompetent fotograf, vilket var ett led i bloggens arbete men också inför kommande projekt. Vissa av er som läser via facebook har säkert noterat att det finns två konton i mina namn och det ska vara så helt enkelt. Orsaken till detta är att jag behöver ha ett konto kopplat till bloggen och de projekt som hör ihop med den. Så, mitt i alla bedrövelse känns det spännande och utvecklande att stå inför de förändringar som jag kommer tvingas göra. Därför inleder jag denna fredag med att Tacka universum 🙏för förändringar och ber om att de ljusa krafterna kommer vinna vårt EU-val.

Önskar er en fin helg:)

Jag prövar också en ny layout, så ni får gärna komma med synpunkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s