Navet i hjulet

Igår ägnade jag dagen åt olika typer av möten, som egentligen inte bringade någon klarhet egentligen. Däremot fick jag många frågor om hur jag kunde hamna där jag befinner mig just nu. Det är en komplicerad fråga och nästan omöjlig att besvara. Dessutom var det svårt för min omgivning att se varningssignalerna, vilket det var även för mig.

Orsakerna är givetvis många och jag vet inte egentligen inte riktigt själv, förutom att hela min kropp och själ en dag fick nog. En av orsakerna var att jag inte lyssnat till mitt hjärta på väldigt länge. Vid en meditation för ett tag sedan, fick jag ett hjul och navet i det symboliserar mig själv. Jag har alltså under väldigt lång tid varit ute och sprungit i det yttre, vilket till slut ledde till att navet inte orkade mer. Det kollapsade helt enkelt och därmed behöver det helas och tas om hand.

Det kommer att ta tid och jag måste finna en betydligt bättre balans i mitt hjul. Börja sätta mig själv och mina önskningar först och sluta kompromissa med mina drömmar och mål. Sedan en tid tillbaka har jag arbetat aktivt med attraktionslagen, vilket innebär att jag är noga med vad jag önskar och tänker. Det innebär också att de önskningar jag vill ska bli uppfyllda måste stämma överens med vad mitt hjärta innerst inne vill. För att komma underfund med framtiden behöver jag därför finna balansen inom mig själv samt lyssna till hjärtats innersta röst. Det är faktiskt utvecklande för det finns så mycket information om vem jag egentligen är och vilka önskningar som ligger i linje med det. Många gånger kanske vi har en uppfattning om att vissa önskningar är våra egna, men när man lyssnar till sitt eget hjärta inser man snart att det egentligen var någon annans.

Processen är lång ifrån klar, men den har i alla fall börjat. Igår var jag exempelvis övertygad om att jag skulle ta bort en sak som jag tycker väldigt mycket om. Grundorsaken var inte jag själv utan egentligen andras föreställningar om att jag inte borde. När min man idag på morgonen berättade att han tyckte att det vore tråkigt, eftersom han sett fram emot att åka till resmålet som var sammankopplat med det jag valt bort. Då lyssnade jag till mitt hjärta och insåg att jag visst skulle fortsätta med det jag tänkt. Därmed får jag tacka för synkronisiteten, som fick mig att prioritera min egen vilja. När jag än en gång höll på att glömma bort mig själv, som är navet i mitt alldeles egna hjul. Ta hand om er och respektera era drömmar.

Önskar er en fin Lördag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s