Flöde

Mars har precis trätt in i Tvillingarna och jag hoppas kunna nyttja planetens kraft för att gå framåt. Visserligen har planeten varit i mitt niondehus ett bra tag, men med Merkurius retrograd gav det kanske inte just den effekten som ändå vore önskvärt.

Något som är positivt när man kan arbeta i den takt som är passande är att det är lättare att följa flödet. Tror jag har skrivit om det tidigare, men idag var en sådan dag som inleddes den med synkronitet om det beslut jag gjorde för att följa mitt hjärta. Det innebar at jag snabbt fick ihop den text jag behövde så att den kunde skickas in. Omständigheter runtomkring och det flödet gjorde det möjligt. Allt behöver alltså inte kännas som en lång kamp även om jag trott det många gånger.

Det är ändå så spännande att Rohingya konflikten och Burma, som jag arbetat så länge och mycket med ständigt ger mig ny input. Det gjorde den verkligen idag och efter förra veckans handledning upplevde jag att det kändes roligare än på länge. Nåväl, en hel del återstår men jag är Tacksam, för det fina flöde som uppstod idag och att jag insåg att det var just den vägen som var den rätta.

Annars har jag en sjuk vovve, som åt något olämpligt igår vilket gör att han inte är riktigt i form. Dock tror han det, men det blev dessvärre ingen morgon promenad eftersom han måste vila. Det finns inget som gör honom så lugn som när jag sitter och skriver och det passade bådas våra flöden ypperligt idag. Har även hunnit med ett fantastiskt Yoga pass och det känns faktiskt som kroppen börjar komma tillbaka. Så, en dag i taget, steg för steg så är jag snart tillbaka i en ny skepnad.

Denna veckan har vi en nymåne på fredag som bör komma med en positiv ny start. Det ser jag verkligen framåt och jag ska passa på att njuta av det vackra vädret fram till dess.

Önskar er en fortsatt fin måndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s