Inspiration

Idag vaknade jag av att jag hade en dröm där en gigantisk igel satte sig på min arm. Inte särskilt trevligt för mig som avskyr kryp, men jag lyckades i alla fall ta bort den. Något säger mig också att jag under dagen bör fundera över betydelsen, eftersom vårt undermedvetna gärna vill berätta något. Igår hade Merkurius och Neptunus ett starkt möte och jag kände att inspirationen flödade mer än på länge, men även intuitionen. Är det något jag har lärt mig på sistone är det att faktiskt lyssna på den och inte hjärnan.

Vad som kan kännas spännande är att saker och ting kan förändras oerhört snabbt. Precis som min hunds plötsliga sjukdom där vi nu måste kontrollera honom noga så att han får i sig vatten för att inte torka ut. Själv insåg jag igår att när noderna stod precis som de gör just nu för 18,5 år sedan tog jag ett beslut som färgat mitt liv fram tills idag.

Igår insåg jag dock att det jag gick och funderade över om jag skulle fullfölja eller inte var precis det som jag funderade över vid samma tid för just 18,5 år sedan. Det innebar förmodligen att jag inte slutförde det som jag skulle då, vilket det förmodligen är dags för nu. Allt för att att jag inte ska vakna upp som 60 åring och fundera över var livet tog vägen och det är fint ändå att vi hela tiden oavsett tvingas till förändring eller smärre justeringar.

Jag som har många av mina personliga planeter i Oxen tycker egentligen inte om förändringar, men som flera kloka personer i min omgivning informerade om var att det bästa du kan göra nu är att följa flödet. Det är alltså när vi gör motstånd mot förändringar som det blir jobbigt. Jag arbetar på det och med Uranus i mitt älskade niondehus är detta endast början, men på något sätt känner jag innerst inne att det kommer att bli bra eller snarare väldigt bra. En astrolog informerade mig om att jag faktiskt inte haft min 42 års kris än, vilket jag och en vännina skrattade gott åt, eftersom jag ansåg att det krisat rejält nu så menade astrologen, att detta endast var en vindpust….

Ja, den som lever får se:)

Hoppas ni får en bra dag och känner av de fina vibbarna idag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s