Lycka och att hålla igen

Att acceptera sin kropp och att den faktiskt inte orkar den påfrestning den gjorde tidigare är det jobbigaste av allt. I går kände jag dock att energin återvänt och beslutade mig för att bege mig ut i det vackra vädret. Snörade på mig skorna som faktiskt ser ut som de sprungit några Göteborgsvarv, men faktum är att de inte tillåtits göra det. På grund av skador och operationer.

Dock var det härligt att få jogga ute i naturen och även om konditionen hade betydligt mer att önska. Så, gjorde jag det! PT-tränare brukar klyschigt säga att det är den träning som blir av som räknas och denna blev i alla fall av, vilket var underbart.

Idag måste jag däremot arbeta med mig själv och hålla mig tillbaka, eftersom jag vill springa idag också. Utifrån aspekten att jag inte får belasta mig fullt ut måste jag därför hålla igen och det är faktiskt inte alls roligt. Motion är ju trots allt det allra bästa och människor kan diskutera att det räcker att promenera, men för mig är det inte tillräckligt. Min kropp och själ mår bra av fysisk träning och jag är i behov av den Faktum är att när jag inte får träna blir jag inte särskilt trevlig mot min närmaste omgivning, men nu hjälper utmattningen till och tar bort det till viss del. Hur som helst tänker jag öka den fysiska aktiviteten stegvis, vilket beror på att hjärnan måste få vila.

Annars njuter jag just nu av våren och andas in allt det vackra i naturen. Jag vet att de som känner mig skulle skratta om de läste detta. Mindfulness har kanske inte alltid varit min grej, utan snarare att köra på i full fart. Det jag märker däremot är att kreativiteten blommar och det kommer nya idéer hela tiden. Det är ju trots allt inte motgångarna i sig som är det primära, utan hur du väljer att handskas med dem.

Däremot är min sjuka vovve inte riktigt nöjd med sin fasta, men jag hoppas att han ska kunna börja äta lite idag. Igår fick han vätskeersättning och en slags pasta för att återställa balansen. Tur att han är en flatte, eftersom han med stor glädje tuggade i sig fyra gigantiska vätsketabletter.

Ta hand om er:) Stort tack till er som gillar min nya FB-sida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s