Att tänka om

Ja, idag har vi en nymåne i Vädurens tecken och den innebär positiva vibbar och indikerar de närmaste halvårets fokus. I mitt fall faller den i mitt åttonde hus och det ska bli spännande att se vad det kommer att leda till. Jag brukar skriva ner förväntningar och önskningar, som jag sedan utvärderar ett halvår senare vid fullmåne. Det blir alltså en liten piska att verkligen se över om jag ansträngt mig för att nå det resultat jag vill. Planeterna påverkar oss, men i slutändan är det ändå alltid upp till oss själva att göra arbetet så att säga.

Denna veckan har det gått troll i en planerad händelse och det slutade idag med att den var tvungen att ställas in. Kan inte skylla på retrograden i detta sammanhang, men det hade säkerligen en mening fast jag inte kan se den just nu. Det löser sig oftast ändå.

Hur som helst blev dagen inte alls som jag tänkt mig, men jag kunde därmed inleda den med en ljuvlig promenad längs med sjön i solen. Där passade jag också på att Tacka, för allt det jag är tacksam för. Det är helt otroligt vilken effekt det har på humöret. Ett tacksamhetsrace varje dag synliggör allt det positiva som finns i livet, samtidigt som det som vi upplever som negativt tenderar att få mindre plats.

Samtidigt när jag gick där längs vattnet kom två fiskmåsar och landade i sjön. Enligt Solöga kommer den med följande budskap: Det handlar om att lära känna sig själv och genom det får vi framåtanda och den kraft vi kommer behöva.

Faktum är att det kan tyckas banalt att titta efter deras budskap, men samtidigt anser jag att världen som sådan blir mycket vackrare. Vi lever ju ändå i samklang med varandra eftersom våra energier är en del av samma universum. Det innebär att det jag sänder ut kommer komma tillbaka. Ett positivt tänkande och tacksamhet leder därmed till betydligt bättre harmoni. Detta tänkande speglar denna vackra nymåne som vi har fått se idag och jag hoppas innerligt att ni alla känner av det.

Önskar er en ljuvlig helg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s