När benen äntligen bär

Vädret idag har varit helt fantastiskt och jag har njutit, andats, fyllt kropp och själ med underbart härligt solljus. Det är precis som allt vaknar till liv även jag känner för första gången på väldigt länge att en ny Ewa äntligen börjar träda fram.

Förmiddagen ägnade vi åt en promenad längs med sjön. Fjärilar följde oss längs med vägen och jag tror faktiskt inte att jag varit så närvarande som jag är nuförtiden. Tidigare njöt jag egentligen aldrig av stunden utan jagade ständigt vidare. I torsdags när jag var på meditation och medial-kurs fick jag välja ett kort och budskapet var faktiskt att jag lyckats åter-balansera harmonin inom mig. Det känns faktiskt både i den fysiska kroppen och i själen. Dock finns det de som anser att jag borde ta det lite lugnare, men det är så mycket roligt som sker just nu, så jag tänker passa på att njuta.

En ytterligare aspekt som gjorde mig på djupet super lycklig var att jag sprang mina första 5km sedan jag blev sjuk. Helt underbart och även där kunde jag njuta och springa avslappnat, eftersom jag får motionera men inte jaga och pressa för hårt. Kroppen löd oerhört fint och jag inser att kombinationen: Personlig utveckling, Ashtanga Yoga och meditationen verkligen gett resultat. Allt hänger liksom ihop dock blev det så att jag glömde det under alltför många år.

Det finns inga genvägar utan Yoga, meditation, fysisk aktivitet samt den personliga utvecklingen måste vara en del av mitt fortsatta liv. Det är hårt arbete och prioritering som gäller för att dessa delar ska vara en del av mitt fortsatta liv. Det kommer dock vara värt det i fysisk och psykisk hälsa, vilket därmed kommer ge mig den livskvalité jag förtjänar.

Önskar er en härlig söndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s