Välkommen måndag

Idag hade jag besök av den lilla krabat, som iakttog mig en lång stund. Enligt Solöga kommer Rödhaken med följande budskap: Fullfölj det du har påbörjat. Min gåva till dig är att upptäcka nya möjligheter längs med vägen. Ha modet att gå vidare. Våga ta steget full ut. Härligt budskap så här på måndagen…:) Tur att jag har en hel del att fullfölja, även om jag känner mig måndags seg😉🙏

Måste medge att jag blev lite chockad när jag klev utanför dörren. Min hjärna förväntade sig nämligen samma värme som gårdagen. Inser att det är lätt att vänja sig vid det vi tycker om. Nämligen värme och sol.

Hur som helst inleder jag mina morgnar med en promenad för att komma igång ordentligt. Idag unnade jag mig också ett Ashtanga Yoga pass, vilket är betydligt jobbigare än man kanske tror. Det är en väldigt fysisk yoga, men den passar mig väldigt bra. Mår fortfarande bra efter gårdagens löprunda, vilket gjorde mig hög på endorfiner hela kvällen.

Denna vecka kommer Jupiter påbörja sin retrograd i Skytten, vilket kommer bli väldigt spännande. Den kommer befinna sig i retrograd ändå fram till den 11/8, vilket är en lång period men glädjande till skillnad från när Merkurius gör detsamma. Jupiter är ofta förknippat med just lycka, men även förmågan att expandera vår egen personliga utveckling och de möjligheter vi har. En retrograd ger möjlighet att överblicka det som varit och skapar därmed en ny möjlighet att utvecklas.

Ja, vi får helt enkelt se vad som sker. Dagens mest positiva nyhet var att Dramatens ansvariga chef entledigats från sitt uppdrag, vilket väl inte var helt oväntat. Dags att institutionen börjar arbeta med sina stora arbetsmiljöproblem. En nationalscen har ett stort ansvar och det var därför viktigt att styrelsen insåg allvaret. Dessvärre är det inte enbart den avgående chefens fel, utan andra har också brustit i hantering av arbetsmiljön under alltför lång tid. Därmed kommer denna retrograd förmodligen passa Dramaten bra, eftersom en hel del måste komma upp till ytan för att helas och sedan läkas.

Önskar dig en fortsatt fin måndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s