Bakslag

Ja, idag kan vi konstatera att det är en dag som går i bakslagens tecken. Trots fina transiter mellan Venus och Neptunus idag. Har jag än så länge inte bevittnat några mirakel, även om jag skulle välkomna dem med sann glädje. Snö och kyla muntrar inte direkt heller upp omständigheterna. Inte heller den snäva vårbudgeten som skapats utifrån allt annat än gynnsamma förutsättningar, vilket beror på den katastrofala budget som röstades igenom i höstas innan vi hade en regering. Politik får trots allt konsekvenser.

Det är egentligen inte så allvarligt som det kan tyckas för min del, men i min egen filterbubbla är det allt annat än muntert idag. I min vanliga värld inom skolan är alltid ens eget mående sekundärt, eftersom det är så många andra som mår sämre. Därför är det en konstig känsla att sätta sitt eget mående först.

Orsaken till dagens status är helt enkelt att all ork är slut. När det gäller just utmattning är det inte så ovanligt, men bekymret är att jag inte vill vänja mig. Jag vill kunna samla ihop energi så där som jag brukar och resa mig upp, men kroppen svarar inte. Den blir tung och tårarna bränner bakom ögonlocken bara vid den enkla uppgiften att köra bil 5 minuter.

Kroppen vill sova och göra ingenting, vilket inte jag vill. Där är vi alltså inte överens och det bästa jag kan göra är att bara acceptera. Dock som den verbala och argumenterande person jag är försöker jag övertala den..Det är något jag arbetat på hela dagen, men innerst inne vinner jag aldrig mot tillståndet av utmattning om jag inte enbart accepterar. Därför retirerade jag till sist och konstaterade ödmjukt att det blir vila samt titta upp i taket som gäller idag. Trots att jag tänkt något helt annat…

Någon i omgivningen som gärna gör mig sällskap är dock vår käre vovve, som trivs med sällskapet. Händer det inget så vilar hundar och det kanske är det som jag måste vänja mig vid också i alla fall idag. I morgon hoppas jag att formen är tillbaka, då väntas nämligen den berömda 40 års kontrollen😉

På återseende och jag hoppas din dag är betydligt bättre🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s