Avslut och mot det okända

Ja, den här fredagen kom med ett avslut, som kommer innebära att jag inte längre kommer att arbeta som Gymnasielärare. Det är synd att säga att det blev som jag trott, men i bland bjuder livet på plötsliga vändningar, som inte alltid varit förutsägbara.

De senaste åren har jag prövat vingarna och jag kan dock inte säga att det varit av ondo. Alltid sker en utveckling och progression, dessutom har jag haft möjligheten att möta många fina elever och inte minst kollegor. Vidare har jag behövt den här perioden för att testa mig fram och vi ångrar sällan det vi gjort utan snarare det vi aldrig vågade. Jag har vågat och det är jag tacksam för.

Inom den andliga världen brukar vi betrakta avslut som början på något nytt och för min del är denna början högst oklar. Det kommer att bli bra, men det blev inte som det var tänkt. Säkerligen ansåg Uranus att det hade varit alldeles för enkelt. En dag som denna hade det varit lätt att gräva ner sig och inte vilja stiga upp, men jag har verkligen arbetat aktivt med positiva tankar under dagen. Det innebär inte att jag stänger av mina känslor utan jag tillåter dem komma, utan att egentligen fästa någon större uppmärksamhet till dem.

För er som är bevandrade med ”the attraction of law ” vet ni att det i stunder som dessa är viktigt, vilka tankar som man väljer att sända ut. Därför tackar jag för allt det roliga jag har varit med om och även om meningen inte syns just nu. Är jag innerst inne övertygad om att den kommer framträda så småningom. Däremot är jag än en gång evigt tacksam för mina fina kollegor, som skickat uppmuntrande ord när jag behövt dem som mest.

Så, det är helt enkelt dags att ta en ny väg och vart den kommer leda är oklart. Jag tänker dock att det ska bli mycket bra! Dagen till ära ska jag inviga min alldeles sprillans nya yogamatta, som ska vara en del av min nya resa oavsett vart den bär.

Önskar er en fortsatt fin dag och njut i det fina vädret:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s