Att skåla i champagne

I helgen hade jag möjligheten att avnjuta en fantastiskt god champagne. Till den fick jag min absoluta favoriträtt nämligen löjromstoast. Det är de dagarna med extra guldkant, som inte sällan blir normgivande och något vi önskar oss oftare.

Tanken att exempelvis kunna sitta på Sturehof eller Riche och avnjuta ett perfekt kylt vin i trevligt sällskap går inte av för hackor. Titta på all rörelse av människor, skratta och må väl.Likväl som en dag vid datorn när allt bara flyter och texten växer i all hast. Rapporten har hur mycket material som helst som visar precis det som jag behövde. Undrande blickar man inte sällan tillbaka och undrar vem som skrivit egentligen…. betonar för säkerhets skulle att det alltid är jag. Oavsett är dagar som dessa underbara.

Eller när man får ett telefonsamtal och blir påmind att jag glömt anmäla mig till den där tillställningen. Och efter avslutat samtal går in på länken för att inse att sista anmälningsdatumet var just samma dag. Anmäler sig och inser lyckligt att det dessutom kommer legitimera ännu ett klädinköp. Dagar då livet går ens väg.

Dock brukat min Coach Camilla betona att det egentligen inte är de dagarna som vi lär oss så mycket. Då brukar vi titta på varandra och säga, men vi vill ha mer räkmacka och mindre motstånd. Ja, men då lär ni er inte så mycket….😂

Ja, oavsett mängden räkmacke-dagar är det säkert bra att det finns en slags variation. Typ sådana dagar då man kommer in i tvättstugan och inser att ”någon” letat efter en viss typ av träningströja, vilket är väl synligt.

Dagar då jag önskar att det gick att dra ner rullgardinen och att jag fick sitta på Sturehof med ett glas välkylt Chabli. Må hända att lärdomen inte blir så stor, men det vore klart mycket roligare😏

Ta, hand om er och njut av livets berg och dalar:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s