Notre Dame och insikter

I dag bjuder våren på ett fantastiskt fint väder. Citronfjärilar flög runtomkring mig längs min promenad utmed sjön. Tiden går fort och på fredag förmiddag väntar vi en fullmåne i vågens tecken. Vågen står för balans, men Uranus kan komma med plötsliga förändringar så det återstår att se vad som sker.

Hittills har denna veckan bjudit på branden i Notre Dame och det är intressant hur vi kan fästa oss vid historiska byggnader. Byggnader som på något sätt blir en symbol och något som alltid ska finnas där.

Själv tycker jag att det ska bli väldigt spännande att följa restaureringen av katedralen. Dels för att se vilka material och tekniker som ska tillämpas. Exempelvis hade det varit väldigt intressant om de bygger upp den precis utifrån den teknik som de tillämpade från början. Precis som Dick Harrison, vår Lunda professor beskrev finns det faktiskt fördelar, eftersom vi kommer kunna göra nya upptäckter av katedralen under detta arbete.

Det innebär att vi kommer upptäcka gamla och dolda tekniker och ting som varit gömda. Det historiska värdet är inte att förringa, eftersom vi får nya insikter när vi får möjlighet att skrapa i olika lager.

Kanske är det just vad du kommer uppleva med dig själv nu när fullmånen blir full i Vågen för andra gången 2019. Nya lager och insikter hos just dig, som ger en ledtråd om hur just du egentligen vill leva. Vad, vet jag men det finns alltid en mening med allt som sker. Det är hur vi tar oss an motgångarna som blir avgörande för hur de kommer påverka oss. Därför är det helt enkelt bättre att förhålla sig och ha tilltro till att allt blir som det ska och det innebär således väldigt bra.

Önskar dig en fortsatt fin påsk:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s