Äntligen

Då kom den där dagen som jag inom mig längtat efter väldigt länge. Kan tyckas märkligt att något som jag annars såg som en naturlig del av mitt liv fick upphöra. På grund av att kropp och hjärna inte fick belastas.

I samtal har de varit förvånade inom läkarkåren att jag återhämtat mig så snabbt. Jag är övertygad om att det ändå har med min hyfsat goda fysik att göra, men även givetvis en förmåga och vilja att arbeta med förändring vad det gäller just mönster samt beteende.

Hur som helst känner jag mig starkare än på väldigt länge och börjar bli redo för att återvända till de olika fysiska aktiviteter som varit en del av mig och livet. Idag återvände jag till gymmet. Det var jobbiga marklyft kan jag lova. När jag stod där insåg jag att en hel del fanns att önska och att ett PT-pass kändes långt borta. Glömmer aldrig när jag och två vänninor knappt trodde vi skulle klara uppvärmningen på PT-gruppen😂.

Känslan och glädjen när svetten rann och jag tog mig igenom mitt träningsprogram var obeskrivlig. Kan räkna med en rejäl träningsvärk imorgon, men det får det vara värt. Jag vet att det går att ta sig tillbaka och att den fysiska belastningen i mitt fall är nödvändig. Genom den hämtar jag kraft och energi.

Viktiga delar för att hitta en slags balans och må bra, eftersom rörelse är viktigt just för återhämtning och välbefinnande. Vidare är det så att kosten även spelar in och det är tydligen den som slutligen gör att magen blir plattare, men med en god kosthållning mår vi också så mycket bättre. Jag äter i vanliga fall nyttigt, men nu snäpper jag upp ytterligare med än mer grönsaker och mellanmål för att må ännu bättre. En kropp och själ som mår bra har också lättare att möta livets alla prövningar, som leder till utveckling.

Önskar dig en fortsatt bra dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s