Ny vecka och nya möjligheter

Jag hoppas att ni alla haft en njutbar helg. Det har jag trots allt haft och denna måndag kickade igång med roliga besked. Ibland är det nyttigt med bakslagen, för att få ny kraft. Detta är veckan då jag så sakteliga ska återvända till arbetet och bilden ovan visar vår vackra Magnolia som står i full blom.

Njuter av det alldeles underbara vädret och jag samt mina fina vovve började dagen med en underbar skogspromenad. Därefter ett crossfit-pass ute i trädgården och har sagt det tidigare, men fysisk aktivitet gör mig så lycklig.

Veckan som kommer erbjuder en hel del skrivande och personlig utveckling, men det är också det där som är så viktigt. Att det alltid finns något nytt att lära samt variation. Jag älskar variation! Har alltid önskat att jag vore en person som trivdes med att varje dag var den andra lik, men så är det inte. Dessutom har jag insett att det inte behövs utan att det handlar om att acceptera att jag är en sådan person.

Fortsättningsvis är det också en anledning till att studier, arbete och politik varit en del av mitt liv. Om någon vecka återvänder jag till folkrörelsen för någon dag och där ska jag bland annat bidra med att utveckla skrivande och opinionsbildning.

Hur som helst stundar Kvalborg samt Valborg och mina favorit lärosäten laddar för rafting på Fyrisån samt samling i parken i Lund. Inte mindre än 30000 personer väntas att delta i parken och fira in våren. Vidare stundar arbetarrörelsens dag 1 Maj för att påminna om allt arbete som ligger bakom vår viktiga kamp och vilka värden vi måste stå upp för. Vill också skicka en eloge till er som sliter både i valrörelsen och inför 1 Maj.

Kommande projekt här på bloggen kommer bland annat ge tips till er som skulle vara intresserade av att starta egen blogg.

Önskar er en angenäm vecka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s