Blogg

Innehåller länk för blogg-boss Masterclass.

Anledningen till att jag blev med blogg var helt enkelt att jag fick ett mail. Valde först att lägga det helt åt sidan eftersom det fanns annat att fokusera på. Hur som helst vet jag att jag nämnde det för en person i min omgivning, som påminde mig vid flera tillfällen och undrade om anmält mig till https://blogg.amelia.se/helenashoroskop/category/blogg-boss-masterclass/.

Slutligen kom ett ytterligare mail, som påminde mig om att tiden snart var ute för anmälan. Jag valde då att anmäla mig. Det har varit en spännande och givande resa. Där jag funnit ett forum där jag kan uttrycka mig, men även visa nya sidor av mig själv. Under mina Masterstudier har vi arbetat just mycket med olika forum för att sprida kunskap och reflektioner. Det är alltså något som verkligen är i ropet.

Eftersträvar ingen som helst perfektion utan det handlar mer om att ta sig ur comfortzonen och våga. Vi ångrar sällan det vi gjort. Vad som kommer att ske med bloggen framöver återstår att se, men liksom livet själv kommer den säkert genomgå förändringar. Min förhoppning är i alla falla att just ni som läser ska finna det relevant och givande.

För er som vill prova på att starta blogg, vill jag varmt rekommendera Helena Biehls:https://blogg.amelia.se/helenashoroskop/category/blogg-boss-masterclass/.

Själv förbereder jag mig för en träff med min Coach och att återvända till arbetet imorgon.

Önskar dig en fin torsdag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s