Att kasta in handduken

Varierande väder är något som beskriver dagen på ett kortfattat sätt. Började denna söndag med ett Skype-möte och sedan egen tid. Något som tydligen är viktigt, för att få den återhämtning vi alla behöver.

Jag hade hoppats att den där härliga inspirationen och flödet kunde infinna sig. Det verkar inte bättre än att jag måste arbeta fram det, eftersom de lyser med sin frånvaro. Innan min utmattning var jag som en klocka. Hade jag bestämt att en uppgift skulle bli klar vid en viss tidpunkt, då var den det. Nu, är det inte lika lätt och jag måste hela tiden iaktta en viss försiktighet, för att inte pressa för hårt.

Detta har lett till att jag senaste tiden fått skjuta på uppgifter, vilket var/är ett stort nederlag i mina ögon. Jag möttes dock av en så fin och vacker förståelse, som jag är väldigt Tacksam för. Inser mer och mer hur viktigt det faktiskt är att kommunicera samt ta ansvar för sitt mående.

Hur som helst går det åt rätt håll, vissa saker kommer ta längre tid och det finns säkert en mening och avsikt med det. Inte för att jag ser den just nu om jag ska vara helt ärlig. Just nu handlar det helt enkelt om att göra det bästa av det som är, samt befinna sig i nuet. Vad som sker i morgon är trots allt oklart dock vet jag att det kommer bli en tidig morgon för mig, eftersom jag ska arbeta mina 2h. Medger att jag nästan skrattar när jag tänker på det. 2h känns futtigt och lite fånigt faktiskt.

Jag älskar trots allt att arbeta hårt och mycket, men just nu får jag inte det och då handlar det om att gilla läget. Ännu ett perspektiv som inte riktigt klingar med den jag innerst inne är. Jag är fortfarande en doer, men vilar betydligt mer nu förtiden.

Önskar dig en bra dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s