På G

https://blogg.amelia.se/helenashoroskop/category/blogg-boss-masterclass/

Inlägget innehåller reklamlänk för Helenas Blogg-Boss masterclass.

Ja, då kom äntligen den där måndagen då jag skulle stiga upp. I vanliga fall så upplever vi inte måndagar som så speciellt. Mer än att vi konstaterar att helgen gick alldeles för fort, men att det snart är fredag igen.

Idag var andra dagen då jag steg upp motvilligt, men stoltheten visste knappt sina gränser när det fungerade. Att jag inte är som vanligt är inte en underdrift och vissa menar att det där vanliga aldrig kommer komma tillbaka. Hur som helst tar jag en dag i taget och jag måste acceptera att det är så här just nu.

Det var i alla fall trevligt att träffa ett antal välkända ansikten och jag har nu klarat av två arbetsdagar denna vecka. Att jag dessutom fick inspiration och har skrivit en hel del är jag också tacksam för. Någon som undrar var de dagliga morgonpromenaderna tagit vägen är vovven, men han meddelar att det fungerar senare på dagens också.

Maj månad är inte en särskilt behaglig månad inom just lärarkåren och när jag insåg det är jag evigt tacksam för mina restriktioner samt att slippa betygshetsen. I nuläget hade jag inte orkat det helt enkelt. Utan istället får jag möjlighet att njuta, lägga tid på mig själv samt det som gläder mig. Samtidigt som jag får ta del av lite kollegialt arbete. Så genom att lyfta blicken inser jag nu att det på det stora hela ändå kan anses vara bra.

Önskar dig en fortsatt bra dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s