Att sätta sig själv först

Innehåller reklamlänk för Blogg-Boss Masterclass.

https://blogg.amelia.se/helenashoroskop/category/blogg-boss-masterclass/

Onsdag och jag undrade var det där vackra och fina maj vädret har tagit vägen. Förra året vid den här tiden var det sol och betydligt varmare. Kändes som jag kunde vant mig vid det. Dock vet jag att bönder och djurägare inte gynnas av det och många av dem mådde väldigt dåligt på grund av det.

Annars har det varit en lysande dag som bjudit på både det ena och andra. Klev in på mitt arbete och arbetade en stund. Kändes lyxigt att få sitta helt i lugn och ro samt arbeta med det som jag skulle. Tiden flög iväg och det vore väl synd att säga att 2 timmar är så värst mycket, men det är en start och det går helt klart i rätt riktning.

Har även unnat mig egentid, vilket är väldigt viktigt och läkare samt arbetsterapeuter är alltså imponerade över hur många självbelönande aktiviteter jag hinner. Det betyder alltså att jag innerst inne vet vad jag mår bra av. Bara glömde det ett tag😉

Det är ändå en härlig känsla att ge sig själv det där lilla extra och med tanke på flowet i eftermiddagens uppgift, så gav det ändå resultat. Innan jag stänger ner för dagen ska jag lyssna på Ivar Kristofferssons kvantastrologiska rapport, för att se vad Saturnus och Plutos retrograd kommer erbjuda. eller snarare tvinga fram. Inget ont som inte medför något gott, men det kan innebära prövningar.

Påminner också om Helenas Blogg-Boss Masterclass, för er som finner det intressant.

Hoppas att ni unnar er något denna onsdag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s