Tacksam

Att befinna sig i situationer som ger en glädje är av betydelse. Det är läkande och både kropp och själ får energi även om det krävs en arbetsinsats. Just idag har varit en sådan dag och jag är tacksam över att få vara en del av detta sammanhang.

Oavsett om det har inneburit att jag provat mycket de senaste åren , så inser jag från djupet av mitt hjärta att det varit värt det. Jag är inte en person som tycker om att tiden står still och personligen avskyr jag det. Älskar helt enkelt utveckling och även om detta år inte bjudit på det jag önskat, så är jag övertygad om att en titt i backspegeln kommer visa att det var oerhört viktigt.

Jag har fått ändra riktning många gånger och tvingats att tänka om, men i det stora hela har det ändå varit lärorikt. Vi kan inte alltid styra allt och tur är väl det för då hade det varit alltför begränsat. Så mitt i all denna röra har jag tvingats att möta mig själv, stå upp för mig själv. Och inte minst hitta tillbaka till den glädje, som försvann.

Vidare har även mitt sökande lett mig hit och att vägen inte skulle sluta i ett ”vanligt” och ordnat liv var egentligen ganska klart. Från och med nu ska jag låta glädjen och kreativiteten få än mer flöde i mitt liv. Vart det leder till är ännu oklart, men jag veta att det säkert kommer leda fram till något betydligt bättre än vad som var.

Vi har alla möjlighet att skapa allt vi önskar, men oavsett om jag egentligen alltid varit väldigt oklar med exakt vad. Så inser jag att en av de viktigaste grunderna ändå är att starta i en känsla av glädje. Med djup tacksamhet tackar jag därför för att den hittade tillbaka och att mitt innersta väsen valde att plocka fram den.

Önskar er en fin helg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s