Rätt riktning och aktiva val

Andra arbetsveckan igång och jag har efterdyningar från helgen. Den har varit väldigt positiv och jag var evigt tacksam över att orken fanns. Och inte minst att jag klarade av att genomföra den.

Till viss del lider jag av arbetsinsatsen idag och därmed har jag fått vara extra snäll emot mig själv. Inser att det var just denna typ av balansering som fattades helt tidigare. Då snarare räknade jag med att återhämtningen skulle ske även utan att ta ansvar för att ge den möjlighet att ske.

Alltid skönt när insikter faller på plats, dock är de inte alltid behagliga och när jag idag läste vad Arenagruppen tänkte anordna för event vände det sig i magen på mig. Tack ,vare påtryckningar stoppades det och jag är tacksam för de goda krafter som verkat för att upplysa om detta beklagliga event.

Dock vittnar flera kritiker snarare om att det tystas ner om kritiken inte kommer från ”rätt håll, vilket måste anses som djupt beklagligt eller dumdristig. Jag som själv stått och berättat om hur viktigt gruppens opinionsarbete är för rörelsen, eftersom vi inte har en spottstyver av de anslag som Svenskt näringsliv pumpar in i Tankesmedjor på högerkanten. Är vi beroende av det arbete de bedriver, därmed måste vi kunna kräva att det sker i enlighet med demokratiska värden samt allas lika rätt eftersom det är grunden för vår rörelses idégrund.

Vore kanske bra om företrädare, som arbetar för vår fina rörelse kollar upp vad vissa grupperingar har för agendor. Dags att sluta upp att vara naiv! Sverigedemokraterna utesluter vi naturligt, vilket är mycket klokt och fint samt självklart. Rasistiska och odemokratiska organisationer får aldrig normaliseras. Men det betyder inte att det därmed är okej att samverka med muslimska grupperingar som står för antisemitism heller, vilket var fallet i detta sammanhang.

Så med hopp om förbättring önskar jag dig en fantastisk vecka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s