Imponerande eller inte

Livet går sin gilla gång och det finns en hel del att göra samt önska. Visst hade det varit underbart att få njuta av Maj månad, men dessvärre är det ganska svårt. Maj är nämligen månaden då allt ska knytas ihop, så även i år.

Själv, är jag tillbaka men inser att de där dagarna när träning, yoga och meditation ska vara en del av schemat inte är så enkelt att få in i livspusslet. Jag försöker ändå att göra mitt bästa och idag är min lediga dag, vilket innebär att jag hunnit alla delarna. Då gäller det att vara tacksam för det!

Något som fortfarande väntar är det där tillfället då uppsatsen ska knytas ihop. Dock har jag hittat alla möjliga undanflykter till att inte göra just det. Allt från att slösurfa, promenera med hunden, rengöra badrum. You name it, allt som helt plötsligt känns mer intressant. Inbillar mig kanske, men på något sätt är det nog en viss separationsångest att bli klar. När något varit en del av ditt liv så länge är det svårt att släppa det och gå vidare.

Något däremot som jag upplevt som positivt de senaste dagarna var att min kritik gällande nyhetsbevakningen tog en annan riktning. Inser att media nu är något på spåren och de kommer inte låta mansgrisarna komma undan. Bra, gjort och jag berömde även journalisten för sitt idoga arbete.

Önskar dig en fortsatt fin dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s