Kära läsare

En bild på min ljuvliga födelsedagsbuckett.

Under förra veckan fick jag en hel del kommentarer, från människor som tyckte att innehållet på bloggen var varierande och givande. Det är väldigt roligt att höra, eftersom mitt syfte helt enkelt är att dela med mig av iakttagelser både vad det gäller just personlig utveckling men även ur mänskliga rättigheters perspektiv. Tack, för att ni finns🙏

Både det psykiska och fysiska välmåendet är oerhört viktigt för att vi ska klara hantera allt det som vi ska i vår vardag. Själv, behövde jag slå i väggen hårt för att förstå att det handlade om liv och död och att nödbromsen slog i marken. Jag har lärt mig så mycket under denna perioden och ‘är övertygad om att den är av stor betydelse för mitt kommande liv.

I artiklar ser vi att det är viktigt att hela tiden finna en balans i livet, men det där är en sann utmaning. Däremot är det viktigt att sätta sig ner och fundera över vad är det som gör mig/ dig glad. I mitt fall älskar jag att skriva och sätta mig in i frågeställningar som handlar om samhället och dess utformning. Vidare är träning, meditation och yoga viktiga för mitt välbefinnande likväl som att utveckla den andliga sidan, som alltid funnits där. Det är en härlig känsla att inse att vi alla är en del av allt, för att må bra måste vi börja med att arbeta med oss själva och inse hur älskade vi är. Det vi sänder ut kommer vi få tillbaka. Viktigt att notera är att vi alla väljer vår sanning, men det är inte nedskrivna regler som skrivits för att förtrycka inte minst kvinnor inom religiösa fallanger som är min sanning. Utan snarare den som talar om att vi alla är lika mycket värda och värdiga det liv vi så önskar.

Att glädjas och att ha roligt är en annan aspekt, som är så oerhört viktig. Inte minst de där spontana mötena med människor som ger kraft och energi. Jag tror inte på slumpen, men jag har insett att de personer universum sänt in i mitt liv under det gågna året har varit oerhört betydelsefulla. Även kamraterna som funnits med hela vägen och inte minst min partner, som trots allt står ut. Ni , vet det är inte lätt för en jordad stenbock att leva med en person som söker förändringar och utveckling hela tiden😆

Önskar dig en underbar EU-valdag 🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s