Förändring

Idag hade jag ett samtal med en av min vägledare. När jag förklarade hur min situation såg ut och att jag kommer tvingas göra stora förändringar. Svarade personen, men är det inte vad du så länge önskat?

Svaret var kanske inte vad jag väntat mig, men oavsett var det helt korrekt. Det är vad jag önskat så länge, men när vägskälet väl dyker upp är det lätt att tveka. Ställa sig frågan vågar jag? Ska jag? Eller , men det var ju inte så det skulle bli…Då finns det några gylleneregler som helt enkelt handlar om att manifestera det du vill ska ske. Sanningen är att det där som sker gör det av en anledning, men ofta vill inte minst jag vara med att regissera hur allt ska gå till. Dock finns det vissa som är betydligt bättre på att se vad som ska ske ur ett bredare perspektiv. Att ha tilltro till att allt blir precis som det ska.

Jag ska vara helt ärlig och att manifestera är inte helt enkelt eftersom vi många gånger fostrats i att det inte kommer fungera. De underliggande negativa strukturerna ligger där och skvalpar. Det är lätt att tänka, att jag önskar mig en sprillans ny Porsche för att i nästa sekund tänka. Nej, det där kommer aldrig fungera eftersom jag inte har råd. Ledsen redan där har du stjälpt din önskan om att köra din Porsche.

Mitt tips är därför att istället tänka dig in i känslan hur det känns att köra din sprillans nya Porsche. Känna in lukten av ny skinnklädsel. Tänka in hur det låter när du gasar. Hur du känner dig när du kör den. Förmodligen väldigt glad och nöjd över att du uppnått ditt mål. Tänk lite som en film och upprepa detta en liten stund dagligen tills du nått dit du vill.

Ja, visst låter det enkelt och banalt men snälla pröva att göra detta med något ni önskar. Kom, ihåg inget är för litet eller för stort. Dock kan det vara bra att lägga det på någon slags rimlig nivå för att du snart ska se resultat. Därefter kan du höja ribban, men det är viktigt att det verkligen är något du önskar. I mitt fall måste jag helt enkelt inse att det inte är jag som regisserar och därför kan det vara så att vägen till målet inte blir som tänkt. Kanske var det något vi skulle lära längs vägen. Oavsett kommer det i slutändan leda till det du önskar bara du tror och anser att du är värd det.

Så, vem vet hur många vita Porschar vi ser framöver😉

Önskar dig en fortsatt fin dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s