Transformation

Denna veckan har vi spännande aspekter mellan våra planeter. Vi har en drakformation som kommer att aktivera norra och södra noden som befinner sig i Kräftan och Skorpionen. När vi tittat tillbaka på denna tiden kommer vi inse att förändring var nödvändig.

Vet inte hur många människor som jag stöter på som beskriver att de måste gå vidare i livet. Detta är alltså ingen slump eftersom vi snarare manas att gå vidare mot ny utveckling. Kan vara skrämmande. Jag vet! Det bästa är dock att bara låta känslorna komma, släppa oron och ha tillförsikt till att allt blir bra. Hur det kommer bli bra det kan dock inte vår mänskliga och begränsade hjärna riktigt tänka ut. Så, mitt största råd är att GO WITH THE FLOW.

Själv befinner jag mig i omfattande processer och vad de ska leda till konkret kan bara framtiden utvisa. Dock är jag noga med att hålla fast vid mina mål och manifestera dem. Jag har själv fått arbeta mycket med oro och inte minst ångest samt rädslan för att inte räcka till. Det finns dock strategier och möjligheter att arbeta med det. Ingen medicin kan bidra till en hållbarhet, utan det handlar om att möta känslorna. Inte lägga värderingar och släppa taget. Det kan tyckas enkelt, men det är det inte och någon quick-fix finns inte.

Det handlar om att släppa offerrollen och inse att vi alla kan skapa det liv vi förtjänar och mår bra av. Släppa vad andra tycker och tänker, eftersom det inte är relevant. Själv hade jag en djupt medkännande person som uttryckte oro för mig, eftersom det inte är klart hur min höst kommer se ut. Jag svarade personen att det inte hjälper att oroa sig, strategier och projekt har jag, som kan sysselsätta mig för flera år framöver. Vad det sen landar i det får framtiden helt enkelt utvisa. Tills dess förhåller jag mig och accepterar att det tar tid, arbetar med mig själv och inte minst mina mål.

Insåg igår under en promenad för att lirka igång min kropp, att jag studerat på universitetsnivå i 9 år. Så, samtidigt som Uranus trädde in i Väduren har jag varit studerande. Nu, befinner sig transformationen och överraskningarnas planet i Oxen, vilket innebär att något helt nytt är i antågande. Vad, det blir återstår att se. Så, fundera gärna lite över era egna liv hur har det sett ut och vad vill ni uppnå.

Ta, hand om dig och skapa det liv du vill:)

För er som skulle tycka det var spännande att veta hur planeterna befinner sig i ert horoskop, få ni gärna kontakta mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s