Sommarlovs feeling

Denna helg har bjudit på variation både vädermässigt och på andra sätt. Kanske fick ni uppleva något trevligt i samband med drakformationen. Imorgon infaller en fullmåne i skyttens tecken som summerar de senaste 6 månaderna.

Gick därför tillbaka i mina noteringar för att se vad som var aktuellt då. Minns att jag hade haft en fantastisk vecka i Stockholm med både skrivande samt mänskliga rättigheter som genomgående tema. Även internationella inslag som att översätta till internationella gäster, vilket var minst sagt spännande.

Hur jag rusade från riksdagen till Sveavägen för att kunna knyta ihop mitt sista projekt. Ett Stockholm som berikats med stora mängder snö och halka, vilket gjorde att det inte gick riktigt så snabbt som var önskvärt. Hur jag med andan i halsen sätter mig ner innan seminariet om Sydafrika ska börja ser hur en man närmar sig min plats.

Mannen slår sig ner bredvid mig och undrar och jag talar engelska. Skrattar och svarar ja. Vad, bra säger han då kanske du kan översätta åt mig😂 Precis vad jag ägnat hela dagen åt i Riksdagen. Så, visst det var bara att fortsätta och visst är det en ära att översätta till en ambassadör från Sydafrika.

Spännande och givande möten som sagt och när den veckan var över kunde jag även lägga till simultantolk till CV:t. Hur som helst ser jag med spänning fram mot vad denna fullmåne ska slutföra. Mitt projekt däremot är sedan länge examinerat och klart. Tänk vad mycket roligt jag har fått uppleva under mina år som evig student.

Nu, som sagt försöker jag komma ner i sommarlovsmood. Inte helt enkelt, men jobbar på det😏

Önskar er en fin söndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s