Midsommarsolståndet och Farväl

Det har varit ganska omtumlande dagar och vissa omständigheter påminner om hur livet såg ut för 2 år sedan. Dock kommer situationer och upplevelser tillbaka i en ny skepnad. Det har visserligen runnit mycket vatten under broarna väldigt mycket för att vara mer exakt. Detta blev jag varse igår när jag tittade igenom mina bilder på paddan. Faktum var att jag för första gången kände en djup Tacksamhet för allt som jag upplevt.

Nu står vi inför en ljuvlig tid och min kära far brukade alltid säga att denna tid var den allra bästa. Semester och trevligheter framför sig, visserligen ansåg han inte att knotten hörde dit. Det tror jag ni alla håller med om. Visst har han rätt i mångt och mycket. Det är oerhört vacker ute och dessutom har vi en fantastisk sommarvärme. Vid min promenad idag tittade jag och andades in alla ljuvliga dofter från midsommar blomster och gräs.

Det innebar att jag var här och nu och även om dagen bjudit på ett tråkigt avsked från personer som jag tycker oerhört mycket om. Kunde jag i den stunden känna djup tacksamhet för de jag mött och dessutom de personer som kommer finnas kvar. Vissa blir kvar och då handlar det om att skapa något nytt, vilket ska bli riktigt roligt.

Den här helgen vill jag råda er som vill utvecklas och komma ner i varv att verkligen meditera. Det är sådana tider nu att det är ytterst gynnsamt att sätta sig ner och lyssna in. Kanske till och med uttala en önskan om att släppa en egenskap som inte längre gynnar dig längre. Mitt uppdrag denna midsommarhelg handlar om att släppa taget om mina älskade studier och låta dem gå. I stället fokusera på här och nu samt hela och ta hand om det inre. Ska också betona att jag firar midsommar som alla andra och längtar efter #Blåheds västerbotten paj, så meditationen genomförs en viss del av dygnets timmar😉

Idag i ett samtal med en god vän sade jag att nu är det tid att ta sig tillbaka fysiskt, men även läka och hela det inre. Detta för att komma tillbaka, som en betydligt helare och klokare person med en betydligt bättre balans. Det är ytterst goda tider att sätta sådana intentioner. Vad du väljer är helt upp till dig, men var noga med att det ska handla om ditt välbefinnande.

Jag önskar er alla en härlig midsommarhelg, på återhörande;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s