Sommarfeeling

Tänk, att midsommarhelgen passerat och vilket fint väder vi haft. Nästan så att man nyper sig i armen för att kunna konstatera att det är sant. Älskar sol och värme eftersom det ger energi och återhämtning. Hoppas att ni har haft en lika fin midsommarhelg som jag😊

Denna vecka erbjuder en hel del projekt, men dessvärre inte så mycket som jag själv kan styra utan mest andra. Det handlar alltså om att arbeta med den där berömda tilliten till att allt kommer att lösa sig. är helt övertygad om att när jag kommer blicka tillbaka på detta år så kommer insikterna att falla på plats. Faktum är att de gör det redan nu.

Att allt som skedde gjorde det av en anledning och att förändring som var nödvändig var tvungen att ske. Hursomhelst har jag under två veckor nu fått lite distans till min masteruppsats och det innebär att jag måste sätta mina tänder i den. Ibland är det guld värt att få den där distansen och riktigt lyxigt. Känner att det ska bli riktigt roligt.

Dagen till ära fick jag också budskap som gjorde gällande att det var dags att hitta tillbaka till glädje och kreativitet. Vad kan då passa bättre, undrar jag. Dessutom har den där härliga lovkänslan infunnit sig och deckaren har funnit sin plats på nattduksbordet.

På något sätt går det alltid upp för en att skönlitteratur är så enkelt, inte begrepp och ord som ska analyseras. Alltså en riktig lyx och läsningen bara flyter. Vidare avslutades denna midsommarhelg med yoga och det var svettigt värre kan jag lova. Arbetar mentalt nu för att bryggorna ska sitta, men mina låsningar i rygg och bäcken begränsar mig. Kunde dock konstatera att tiden med vila och yoga, faktiskt även läkt min rygg som annars krånglar. Blockeringar och begränsningar har en förmåga att sätta sig där, något som är vedertaget inom både yoga samt meditation.

Det påverkar alltså att investera i sig själv och dagen till ära fick jag ännu ett budskap som gjorde gällande att det var viktigt att investera i mig själv. Få, se om mannen kommer hålla med😉

Önskar dig en fortsatt fin dag och tack för att du finns:) By the way, det blev ingen mjukglass i Skeppshult. Det var stängt😢

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s