Projiceringar

Denna vecka har gynnsamma aspekter på stjärnhimlen och jag själv har inte minst märkt av Uranus i mitt niondehus. Situationer som jag använt min mänskliga hjärna till att tro att ett utfall kan anas, blir inte alls som tänkt. Det handlar om plötsliga förändringar inte sällan i en motsatt riktning. Iblandade har blivit precis lika förvånade som jag.

De här kommande nio åren kommer planeten påverka mig mycket och inte minst jorden. I mitt falla handlar det om att våga släppa taget och anpassa sig efter nya förändringar, vilka har visat sig med besked. Detta kommer i slutändan mana till förändring, men det börjar först inom en själv.

Ni som har valt att börja med meditation, eftersom jag vet att det är några stycken. Har säkert märkt att de är kraftfulla, vilket ur ett astrologiskt perspektiv inte minst beror på Neptunus placering i fiskarna. Det finns alltså möjlighet att nå stora genombrott i meditationen och släppa blockeringar samt spänningar.

Själv upplevde jag som en följd klardrömmar där jag såg mönster upprepa sig i flera olika scener. Ett mönster som gjorde att jag tvingades att sätta ner foten och stå upp för mig själv. Det där är inte så enkelt för alla att säga ifrån.

I olika samtal har jag även pratat om just projiceringar från andra människor. Saken är ju den att du inte är ansvarig för andras känslor eller om de inte tycker om dig. I själva verket bör personen som visar sitt ogillande snarare titta in i sig själv för att se vad som triggar den. Det är faktiskt intressant, men senaste tiden stöter jag på människor som berättar om situationer där de upplevt att andra projicerat sina egna känslor. Det är alltså viktigt att ta reda på vilka som är dina och inte andras. Detta för att må så betydligt mycket bättre. Allt börjar med dig själv.

Återigen, de av er som skulle finna det intressant att veta lite mer om sitt personliga horoskop är välkomna att kontakta mig. Eller vill ha tips och idéer om hur ni kan utveckla meditationen.

Önskar er en fortsatt härlig dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s