Förändringens vindar

Ja, vi kommer inleda denna vecka med en eklips och solförmörkelse i kräftanstecken. Spännande värre, eftersom det också aktiverar noderna. Vet inte hur ni upplever er tillvaro, men min är minst sagt spännande.

Gamla situationer aktiveras igen och sådant som inte blev av blir det helt plötsligt. Gamla vänner och bekanta dyker upp, vilka ofta bär med sig påminnelser om sådant som skett. Det har alltså ofta en viktig mening, så fundera gärna över vad som sker. Ingen sitter säker i dessa tidevarv och det går undan, vill jag lova.

Detta märkte jag inte minst i fredags när bitar plötsligt föll på plats i rasande takt, trots att jag lutat mig tillbaka. Så, ska det fortsätta så här finns det stor risk att jag inte kommer känna igen mig framöver vilket jag ser fram emot med spänning. Vinbyarna utomhus påminner också om att förändring kan komma fortare än anat.

Än viktigare när det går undan är att bibehålla balansen av goda vanor, som yoga och träning. God kosthållning är faktiskt också viktigare än vad vi många gånger tror. Det är mest roliga saker som uppstår och jag är noga med att ha tilltro till att allt kommer bli bra.

Vidare går vår kosmiska budbärare som styr över teknik och kommunikation retrograd måndagen den 8/7 fram till den 1/8. Har redan noterat de mest spännande uppdateringarna. Inget att vara ängslig över men var lite extra noga när ni sparar eller kommunicerar. Annars tycker jag att denna period snarare kan ses som välbehövlig, kanske behöver något som skett den senaste månaden ses över eller förändras för att bli ännu bättre.

Önskar dig en fortsatt bra vecka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s