Lugn och ro

Juli månad har verkligen fört med sig lugn och torts att vi astrologiskt har action på stjärnhimlen, så är vår kosmiska budbärare retrograd. Just i Juli månad gör det inte särskilt mycket, men det är spännande att följa vad som kommer fram i ljuset.

Perioden från november 2018 och framåt är under bearbetning en sista gång. Nästan så jag andas ut lite grann. Vet att många personer upplevt denna period som oerhört påfrestande, men de förändringar som sker kommer vara livsnödvändiga. Förändring kan vara jobbig i stunden, men på sikt leder den oss framåt och tvingar fram förändring. Nu, som sagt kommer vi ha möjlighet att se tillbaka och se om det finns livsområden som behöver ses över. Mitt eget liv som sagt har också varit minst sagt turbulent, men det positiva i det hela är att det funnits en möjlighet att släppa taget om det som inte längre fyller en funktion.

Vet också att många upplever en stor trötthet och det beror på att Pluto och Saturnus maler vid den södra noden. Det är alltså ödeskvarnarna som tvingar oss till justeringar. Det sker alltså mycket på insidan av oss, vilket skapar en stor trötthet. Det är helt okej och orkar du inte göra något avstå gärna. Sätt dig själv och ditt eget välbefinnande först. Vad andra tycker spelar egentligen ingen roll alls. När du blir sann mot dig själv kommer också relationer och ditt liv justeras i den riktning just du vill leva.

Viktigt att tänka på att ni är tillåtande och snälla mot er själva och njut av den tillvaro som är. Nästa vecka går Merkurius framåt igen och en sista gång ska han gå över samma punkt som i Juni och Juli. Det handlar om helande och läkande och kanske är det så att en händelse eller möjlighet som upplevdes som tillintetgjord dyker upp igen, så även i tider som dessa kan det vara bra att se över vad just du önskar och vill uppnå i livet. Jag är helt övertygad om att Augusti månad kommer sätta tonen för denna höst, så vila och njut, eftersom det kommer behövas.

För er som är intresserade har jag fortfarande lite tider över för återkoppling gällande just personliga horoskop. Välkomna att kontakta mig om ni önskar det.

Önskar er en fortsatt fin måndag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s