En bild säger mer än tusen ord

Att läsa och skriva är något som jag genuint tycker väldigt mycket om, men det är faktiskt så att ord ibland kan begränsa oss. Dessutom är vi beroende av hur en eventuell motpart kommer ta emot dem. Dock är vi inte ansvariga för hur orden kommer landa, däremot är det givetvis av vikt att uttrycka sig hänsynsfullt. Ibland kräver situationer att vi som individer kan säga ifrån och sätta gränser. Det kan tyckas vara obehagligt, men ack så viktigt.

Hur som helst summerar jag denna sommar, som inte alls blev som den var tänkt. Med facit i hand är jag riktigt glad för det, eftersom den blev väldigt bra för att vara helt ärlig. Det är också ett tecken på att vår hjärna och föreställningar tenderar att begränsa oss, men genom att släppa kontrollen och låta saker ske finns det alltså större möjlighet att utvecklas och få ett oerhört positivt resultat.

Då menar jag ett ärligt resultat som är förenat med det som hjärtat för den enskilda individen verkligen tycker om. Denna sommar har jag verkligen fått göra allt det jag tycker om och inte minst vilat samt arbetat med att finna min egna balans. Inte minst har jag fått vandra många mil vid havet och insupa havsluft. För mig är havet betydelsefullt och jag har njutit av lugnet och av att bara vara. Släppt prestation samt krav och bara befunnit mig i stunden. Kan inte minnas när det hände senast och det viktigaste av allt var att det kom ett tydligt budskap som sade att det är viktigt att tillåta sig att njuta. #Mindfullness

Vidare visade det sig att min höst inte heller blev som tänkt, men det finns säkert en mening med det någonstans och jag kommer vidbehålla min tilltro till att allt säkert blir som det ska. De sista dagarna av ledigheten ska jag njuta, för att sedan i min takt återvända till livet utanför mig. Dock ska jag ständigt återkomma till den innersta mitten i hjulet, som påminner mig om vad jag älskar och behöver. Aldrig mer vill jag springa ute i hjulet och försöka behaga andra, eftersom allt i grund och botten handlar om mig, som är den allra viktigaste personen i mitt liv. Likväl som du är den allra viktigaste i ditt liv.

Avslutar dagen med en bild från havet, som säger mer än ord eftersom det är din egen tolkning som är det viktiga inte min. Ha en fortsatt underbar dag:)

För er som undrar så har omständigheterna efter rånet flutit på väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s