Låta allt ta tid.

Idag har vi haft en fullmåne i stenbockens tecken som summerar de senaste 6 månaderna. Spännande att se vad som sker, eftersom en fullmåne ofta bjuder på något speciellt, även om det kan ta några dagar innan det levereras.

Själv har jag haft en spännande vecka, som privat inleddes med ett väglednings samtal och jag förundrades än en gång över att det var så klockrent. För er som inte provat, gör gärna det eftersom det ger ett helt annat perspektiv och det kan vara nyttigt att höra det från någon annan.

Mitt budskap var tydligt. Jag måste fortsätta att ta hand om mig själv och det innebär att jag ofta vilar efter arbetet. Därefter motionerar jag ute i naturen eftersom det fyller på mina energi depåer. Dessutom beskrevs att kosten är oerhört viktig och jag rekommenderades ren kost med mycket frukt och grönt.

Inte någon raket forskning alls och jag vet att detta gör att jag mår väldigt väl. Det sporrade mig ytterligare att fortsätta på denna väg. Förändring tar tid och det är viktigt för mig att ta allt stegvis.

Naturen och dess vibrationer fyller på med energi och jag börjar så sakteliga ta mig tillbaka, men kommer aldrig kunna köra på som tidigare. Hur som helst kommer det bli ytterst spännande att se vad som kommer att ske. Det viktigaste här och nu är dock att stanna upp och inte minst delegera😉 Städningen och matlagningen får alltså någon annan göra medan jag fokuserar på mitt arbete och min återhämtning.

Det låter väl rättvist om något med tanke på att det alltid är jag som servat 24/7, eller vad anser du.

Ta hand om er och njut av dagen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s