Jag drömmer om…

Den senaste tiden har jag spenderat oerhört mycket tid i skogen och vid havet. Det renar och healar, samt håller mina stressnivåer i schack. De senaste 5 åren har jag jagat. Jag har jagat mål och drömmar och visualiserat dem i horisonten, men ständiga käppar i hjulen har alltid satt stopp trots att mållinjen varit närmare än du kan ana. Det har alltså varit kantat av ständiga besvikelser, trots det harjag alltid rest mig upp.

Jag behöll tron och positiviteten tills det en dag sade stopp. Inte så att tilltron och den positiva inställningen försvann, men jakten. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad det var som jag jagade.

Häromdagen vid en meditation kände jag en tomhet, men en behaglig sådan och när det kom en uppmaning om att se fram mot nya drömmar och mål. Kunde jag helt plötsligt inte formulera dem. Jag tittade tillbaka och frågade mig själv. Vems drömmar och mål var det jag jagat egentligen?

Nåväl, jag lät det bero och resonerade helt enkelt att det kommer komma till mig. Då kom ett meddelande till mig, som hörde ihop med en målgång som aldrig blev av. Jag skrattade för mig själv och insåg att chansen liksom kom tillbaka än en gång. Vad det leder till återstår att se, men den här hösten har hittills bjudit på fina oväntade händelser. Personer från det förgångna har helt plötsligt blivit en del av min vardag. Jag menar döm om min förvåning när jag sprang på en kollega, som jag arbetat mycket med för flera år sedan på parkeringen till mitt nygamla arbete.

Vi skrattade gott åt detta. Saker och ting faller tids nog på plats och än en gång blev det inte som tänkt, men som min vägledare brukar säga. Det blev dock precis som det skulle, vilket jag är tacksam för.🙏

Något annat som värmde mitt hjärta ytterligare var att Hanif Bali har förlorat sitt förtroende inom M. Det skulle dock krävas att han kritiserade Bildt, för att M-ledningen skulle agera. På tok försent om du frågar mig, en sådan förfärlig och kränkande retorik hör definitivt inte hemma i offentligheten eller det privata, vilket Bali gång på gång visat upp. Så, jag skickar mina tack till Universum för att de slutligen satte stopp för denna mans framfart. Även om Bali förmodligen aldrig kommer tystna, så hoppas jag att vi slipper honom i det politiska samtalen.

Med önskan om att du har en fin dag;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s