Uppe i det blå

Helgen har bjudit på fantastiskt väder. Tänk att kunna strosa hem längs Stockholms ström i 18 graders värme kl. 22 på kvällen.

Sorlet av glada människor och klirrande glas vid Stureplan har förgyllt min avkopplande helg. Laddat batterierna med samtal och skratt.

Tacksam, över det jag får uppleva och har möjlighet att göra. Stockholm är kort och gott bra för min själ. Jag älskar myllret och de vackra miljöerna staden bjuder på🙏 Se bara bilden nedan på Urban Delis takterrass på Sveavägen. Kan varmt rekomenderas🙂

Vad det gäller just packningen så fanns det kort och gott mer att önska. Värt att notera är att den röda är min och att hårfönen lyste med sin frånvaro. Visst löste det sig, men minst sagt roligt hade vi när jag upptäckte det🤣. Tack, för roliga igenkännings kommentarer gällande packningen😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s