Fjäderlätt likt en Amiral

Ännu en vecka har passerat och det känns som det är fredag och måndag jämt. Idag är det en underbar höstdag och min vana trogen inleddes denna lördag med en promenad i naturen. Underbar känsla att få börja dagen så.

Idag har vi haft en fullmåne i fiskarna och vi avslutar det senaste halvårets processer. Dagarna innan fullmåne påverkas alltid min sömn, genom att jag vaknar vid 3.00 oh är klarvaken. Dessa timmar på natten är oerhört givande. Är aldrig så klar i tanken som då och viktiga insikter kommer ofta fram. Detta har speglat även dessa dagar.

Något annat positivt är att Saturnus nästa vecka vänder direkt efter en lång period i retrograd. Saturnus har ett dåligt rykte eftersom han manar på oss och tvingar fram förändringar om vi inte gjort dem tidigare. Olika livskriser kan ofta kopplas till Saturnus position i ditt horoskop. Dock ska vi komma ihåg att detta inte alls är av ondo, utan efter en period kommer vi nått en god utveckling som justeringarna tack vare Saturnus tvingat fram. Det sägs också att vid väl utfört arbete skänker han oss en belöning vi ofta inte trodde var möjlig.

Saturnus och Pluto har minst sagt haft stor inverkan på det senaste 1,5 åren i mitt liv. Så, nu hoppas jag innerligt att de är nöjda med mitt arbete som minst sagt varit extremt prövande. Dags alltså att blicka framåt och vad det gäller fullmånen så kan den komma med nya besked inom ett antal dagar.

Vi blickar alltså framåt och avslutar de processer, som inte minst arbetat inom oss. VI har alltså en positiv och härlig vecka framför oss, som förmodligen kommer med nya besked och inte minst manar oss framåt. Själv, har jag upplevt det senaste halvåret som att gå i riktigt kletig deg.

Hoppas, du har en underbar helg. Jag bjuder också på en vacker bild på Amiralfjärilen, som helt i tidsandan vill berätta att det är dags att fatta besluten i ditt eget liv och att det därför är din uppgift att genomföra förändring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s