En dag i taget

En härlig helg går mot sitt slut. Dags att snart lyfta blicken och anta veckans utmaningar. Den här veckan bjöd sannerligen på viktiga insikter och inte minst en känsla av stolthet.

Bland det första min läkare sade till mig när jag sjukskrevs på grund av utmattning var: att jag inte skulle bli expert på att återhämta mig från sjukdomen😂 Helt underbar kommentar som visade att hen verkligen visste vem som satt mitt emot.

Jag menar ordet lagom finns inte i min värld och att grotta ner mig, lära mig samt utvecklas är mitt signum. Något som delvis också var en orsak till min utmattning, men först och främst var grund orsaken att jag glömde mig själv och mina behov. Däremot kan jag med stolthet faktist blicka tillbaka och inse att de justeringar jag gjorde var nödvändiga och är en stor del av mitt nuvarande liv. Att jag dessutom ägnat flera timmar denna helg med herr flatcoated retriever vid havet med långa promenader är en del av min återhämtning. En del av att komma tillbaka i en ny form.

Jag blev givetvis lite expert på hur jag skulle hantera och arbeta mig upp igen. Dock tog det betydligt längre tid än jag trott. Under resterande del av mitt liv här på jorden kommer jag tvingas att arbeta med balansen i mitt hjul. För att aldrig någonsin igen glömma bort mig själv igen. Att säga ifrån och våga sätta stopp när människor äter av din energi och projicerar sina egna misslyckanden på dig.

Hursomhelst är jag så Tacksam för de som fanns med längs vägen och även de som kommit in i mitt liv nu. Det har verkligen varit så spännande och inte minst genom att se på sig själv på ett helt annat sätt än tidigare. Min värld har förändrats och tacksamheten för att jag än en gång fick gå längs med stranden, känna vinden, doften av salt och tång träffade mig djupt i hjärtat. Att se Indus lycka när han kastar sig ut i vattnet för att hämta apporten och lyckan han utstrålar av att få göra det just han älskar, nämligen det han är född till att apportera samt ta sig fram i hård terräng.

Det är trots allt här och nu vi skapar det liv vi vill leva och jag har bestämt mig för att leva mer här och nu🙏✨ Det är alltså inte motgångarna som är avgörande för vår utveckling utan hur vi väljer att hantera dem.

Önskar dig en fin vecka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s